Navigation Menu+

De Dahlia’s

Heel veel jaren geleden....

Een levensverhaal van 2 zingende zusjes die met bandrecorder langs talentenjachten gaan om zo beroemd te worden. Herkenbare tijden in theatrale vorm. Humoristisch en ontroerend.

Geïnspireerd door verhalen en liedjes van o.a. De Selvera's, Johnny Hoes en andere beroemdheden van de jaren 50 en 60 maakten Mariette Bastiaansen en Luisella Lai een voorstelling met als doel mensen een glimlach te bezorgen, mee te laten zingen en even terug in de tijd te gaan. 

Deze muziektheatervoorstelling is ontwikkeld voor kleinschalige festivals en evenementen. De Dahlia's hebben de mogelijkheid om op te treden in hun eigen jaren 50 theatercaravan, maar kunnen ook op locatie een huiskamer van weleer creëren. Tevens hebben De Dahlia's de mogelijkheid om met 2 solexen en een aanhanger als mobiele act een festival te bezoeken. 

Aangezien deze voorstelling in muziek, maar ook in decor terug gaat in de tijd, zijn De Dahlia's een zeer geschikte voorstelling voor o.a. een verzorgingstehuis. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen zij het publiek mee naar de jaren 50. Liedjes en weetjes van weleer brengt iedereen even terug naar die goeie ouwe tijd...

Voor vragen of boekingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande link.