Navigation Menu+

De Zingende Badmutsen

De Zingende Badmutsen houden de moed erin

De gelden zullen worden beheerd door Stichting Illimitato te Olst

De Zingende Badmutsen houden de moed erin

De Zingende Badmutsen houden de moed er in!

Veel mensen kunnen op dit moment wel wat vrolijkheid gebruiken om de moed erin te houden, toch? Wij willen de inwoners van de gemeente Olst – Wijhe verrassen met een muzikaal optreden, zomaar, onverwacht en vlak voor hun deur!

De Zingende Badmutsen van Theateratelier ToiToiToi zijn sinds 2 weken bezig met een kleine tour door Olst en de Boskamp in samenwerking met Ut Huus en ze merken dat er nog veel meer mensen in de gemeente Olst-Wijhe zijn die wel een hart onder riem kunnen gebruiken.

De Zingende Badmutsen hebben daarom besloten door te gaan en een aantal keer per week op de Solex te stappen om op zoveel mogelijk plekken in de gemeente een verzetje te brengen aan iedereen die dit kan gebruiken. De Zingende Badmutsen komen onverwachts langs om iemand te verblijden met nostalgische meezingers en knotsgekke sketches. In samenwerking met verschillende welzijnsorganisaties en vrijwilligers verzamelen zij adressen van mensen die alleen zijn en/of om welke reden dan ook zo’n vrolijk moment wel kunnen gebruiken.

Heeft u de Zingende Badmutsen gezien en wilt u hen steunen zodat zij de actie verder uit kunnen breiden naar nog veel meer straten van de gemeente Olst – Wijhe voor nog veel meer vrolijke momenten? Wellicht nodigen de Zingende Badmutsen ook ander, lokaal talent uit voor een bezoekje in de straten. En zeg nu zelf, een serenade op de stoep door een lokale artiest, dat is toch geweldig?!

De Zingende Badmutsen streven naar 15 optredens in door de straten van de verschillende plaatsen in de gemeente.

Doet u mee om inwoners van de gemeente een vrolijk moment te bezorgen? Helpt u de Zingende Badmutsen de moed er in te houden? Dan komen we met elkaar deze moeilijke tijd wel door!

Alvast hartelijk dank voor uw steun,

De Zingende Badmutsen

Mobiele muziektheatergroep van dames in retro badpak

Deze muziektheatergroep heeft zich in deze lopende act omgetoverd tot schoonzwemgroep. Gekleed in jaren 50 zwempakken trekken zij door de straten om het publiek hun kuur te laten zien.

Ondertussen zingt de groep smartlappen en andere herkenbare liedjes die te maken hebben met het thema 'water'. 

Deze (straat)theateract sluit zeer goed aan als ontvangst- of animatie act bij een feest of evenement. Het is mogelijk een lied op maat te laten maken dat tijdens het optreden door De Badmutsen zal worden gezongen.

Zin in een knotsgekke muzikale waterige bingo? Ook dat kan geregeld worden door de Zingende Badmutsen! 

De Zingende Badmutsen verzorgen ook stadswandelingen! Kijk bij Groepsuitjes voor meer informatie.