Navigation Menu+

De Zingende Badmutsen

De Zingende Badmutsen houden de moed erin

De Zingende Badmutsen houden de moed erin CORONAPROOF

De Zingende Badmutsen presenteren knotsgekke muziektheaterprogramma's speciaal ontwikkeld voor senioren. Uiteraard wordt alles Coronaproof aangeboden en kunnen wij vanaf buiten voor ons publiek spelen.

Badmutsen Willy en Loes bieden verschillende muziektheateracts aan die in kostuum en lied geheel terug gaan naar de jaren 50-60. De Badmutsen hebben 2 Solexen, een muziekkar en een muziektheatercaravan tot hun beschikking om de boel op de kop te zetten.

Op dit moment hebben de Zingende Badmutsen 3 programma's in de aanbieding:

De Zingende Badmutsen MOBIEL
Willy en Loes rijden met 2 Solexen en muziekkar om het gehele gebouw heen en zingen nostalgische meezingers en spelen knotsgekke sketches.

De Zingende Badmutsen VOORSTELLING
Willy en Loes spelen buiten voor het raam van een zaal een voorstelling van 60-90 minuten waarbij de geluidsinstallatie binnen in een zaal is opgesteld. De Badmutsen kunnen in een tent of in onze theatercaravan spelen.

De Zingende Badmutsen MUZIEKBINGO
Willy en Loes zingen buiten voor het raam van een zaal nostalgische meezingers. De geluidsinstallatie is in de zaal opgesteld. De bewoners krijgen ieder een bingokaart met titels van liedjes i.p.v. cijfers. Bij een volle kaart hebben de Badmutsen een teil bij zich met knotsgekke waterige prijsjes.

Heeft u interesse in een van de Coronaproof muziektheateracts, neem dan contact met ons op!

De Zingende Badmutsen houden de moed erin CORONA ACTIE gemeente Olst-Wijhe

Sinds de uitbraak van het Corona virus trekken Zingende Badmutsen Willy en Loes regelmatig de gemeente rond om een bezoek te brengen aan (alleenstaande) zelfstandig wonende ouderen. Met hun Solexen en muziekkar rijden zij door de straten van Olst-Wijhe en proberen zij mensen op te vrolijken met nostalgische liedjes en knotsgekke sketches.

Tv Oost reed een dag mee en maakte de volgende reportage:

Wilt u deze actie steunen? klik dan op onderstaande link.

Theatergroep De Zingende Badmutsen

Normaliter bestaan de Zingende Badmutsen uit een groep van 8 vrouwen die door de straten trekken met nostalgische liedjes die te maken hebben met water.

De Zingende Badmutsen kunnen helaas door de Corona maatregelen op het moment niet als groep spelen. MAAR.... Zodra dit weer mogelijk is, zullen ook de andere dames aansluiten en hun eigen programma spelen.