Navigation Menu+

Theatergroep Mens Erger je Niet!

Stel je even voor, een mooie late-zomeravond, op de binnenplaats bij Theater De KOFFERBAK is een complete jaren 70 camping nagebouwd. Daar wordt op donderdag 7 en vrijdag 8 september een reprise gespeeld van'Herrie in de tent'. Een voorstelling van het Muziektheater o.l.v. Luisella Lai.

We gaan terug naar de jaren 70. Op camping 'Den oude boomgaard' komen bekende en onbekende gasten bij elkaar en beleven een onvergetelijke vakantie. In de roerige jaren 70 komt iedereen tot rust op zijn eigen plekje op dit nostalgische vakantieoord. Het publiek wordt meegenomen in de sfeer en blikt even terug op de onvergetelijke vakanties van vroeger. (Of herinneren wij het ons mooier dan dat het was??)

Deze gezellige voorstelling zit vol met Nederlandstalige hits van toen en zelfgeschreven teksten op bekende melodieen. Deze nieuwe muziektheatergroep bestaande uit 12 dames maakt dit jaar haar eerste voorstellingen. Een avondje onbekommerd plezier en leuke herinneringen. En natuurlijk na afloop van de voorstelling de mogelijkheid om gezellig na te praten en te borrelen. Eerdere voorstellingen (4 keer gespeeld) waren uitverkocht.

 

Theatergroep Mens Erger je Niet!! bestaat uit 13 dames en een man die onder leiding van Luisella Lai multidisciplinaire voorstellingen maakt. Naast dat zij de voorstelling spelen in theaters, worden delen van de voorstellingen ook op straat uitgespeeld als mobiele straattheateracts. 

Donderdag 7 september 20.00 uur

Vrijdag 8 september 20.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater De Kofferbak in Kampen. 

Theater De Kofferbak
Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940