Navigation Menu+

Theatergroep Mens Erger je Niet!

Theatergroep Mens Erger je Niet maakt nostalgisch muziektheater. Afgelopen jaar speelde zij de voorstelling Herrie in de tent op het buitenterrein van Theater De Kofferbak in Kampen.  De voorstelling speelde zich af op een kampeerterrein in de roerige jaren 70. 

Theatermaker Luisella Lai werkt op basis van improvisatie. D.w.z. dat de voorstelling samen met de spelers tot stand komt. Muziekteksten, verhaallijnen en personages worden met de groep ontwikkeld. 

Dit jaar zal Mens Erger je Niet de voorstelling Herrie in de tent wederom opvoeren op locaties buiten Kampen. Meer informatie volgt! 

Tevens maken wij een vervolg van deze voorstelling met bekende en nieuwe personages. Dit keer zal het verhaal niet plaatsvinden op een camping, maar in een welbekend warenhuis. 

Voor deze nieuwe productie zijn wij op zoek naar nieuwe spelers die onze groep versterken! Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een theaterproductie? Of ben je gewoon nieuwsgierig of muziektheater wat voor je is? Op woensdag 8 november houdt Mens Erger je Niet een open repetitie waar iedereen welkom is! 

Wanneer: open repetitie op woensdag 8 november, daarna wekelijks op woensdag

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Waar: Engelenbergschool, Engelenbergstraat 1, Kampen

Kosten per productie: €300,- inclusief BTW