Navigation Menu+

(School)voorstellingen

Dit jaar bieden wij 2 (school)voorstellingen aan. Een met en een zonder mevrouw van Dalen. 

Beide voorstellingen worden gespeeld voor maximaal 2 klassen en duren 30 minuten. De voorstellingen zijn er op gemaakt dat leerlingen en leerkrachten van begin tot eind meedoen. Tijdens de voorstellingen worden er ook nieuwe liedjes en dansjes aangeleerd. 

Discopiet heeft altijd haar eigen mobiele geluidsinstallatie en microfoons mee waardoor er geen tijd nodig is voor opbouw. 

Discopiet is werkzaam als theaterdocent in het (speciaal)onderwijs en kan de voorstelling ondersteunen met gebaren. Mevrouw van Dalen heeft meer dan 40 jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht en ambulant begeleider. 

Discopiet en mevrouw van Dalen verzorgen tevens particuliere huisbezoeken in de regio Deventer. 

Heeft u interesse in een of meerdere (school)voorstellingen? Vul dan het onderstaand formulier in of stuur ons een mail!

Discopiet & mevrouw van Dalen gaan digitaal!

Mevrouw van Dalen heeft genoeg van de ondeugende streken van de Discopiet. Ze heeft op het Pieten Uitvindingscentrum (PU) het nieuwste snufje meegenomen dat Piet zal helpen zich meer aan de regels te houden.
Als dat maar goed gaat…

‘Discopiet & mevrouw van Dalen gaan digitaal’ is een interactieve voorstelling met zang, dans en rap. De kinderen spelen zelf mee in het stuk en helpen het gekke duo de nieuwste uitvinding uit te proberen.

De voorstelling duurt 30 minuten. Er kunnen maximaal 2 klassen tegelijk de voorstelling bezoeken.
De 1e voorstelling kost €130,-* Bij afname van meerdere voorstellingen zal er een korting worden gegeven.

* exclusief reiskosten en 9% btw.

Discopiet zonder Sinterklaas...

De ondeugende discopiet komt op bezoek om coole liedjes met de kinderen te zingen, maar wat doet die oude koffer daar? Discopiet vindt een kostuum van Sinterklaas en gaat er mee aan de haal…

‘Discopiet zonder Sinterklaas’ is een interactieve voorstelling met zang, dans en rap. De kinderen spelen mee in het stuk en nemen stap voor stap zelf de rol van Sinterklaas op zich.

De voorstelling duurt 30 minuten. Er kunnen maximaal 2 klassen tegelijk de voorstelling bezoeken.
De 1e voorstelling kost €100,-* Bij afname van meerdere voorstellingen zal er een korting worden gegeven.

* exclusief reiskosten en 9% btw.