Navigation Menu+

Theaterstudenten & cursisten

DramaStrada heeft de afgelopen jaren meerdere workshops gegeven aan theater-cursisten en -studenten met een bepaalde specialisatie.

Subtekst

Workshop die zich toespitst op de lagen onder de uitgesproken taal. Aan de hand van een vaste tekst gaan de spelers aan de slag met de dubbele boodschappen en onuitgesproken strevens van de personages. 

Groepsgrootte: 4-20 deelnemers

Contact

IMG_4878

 

Spelen met onzekerheden

Workshop improvisatietheater waarin Luisella inzoomt op de momenten van blackouts. Wat gebeurt er in je hoofd als je blokkeert en het niet meer weet?

Workshop die door spelopdrachten en oefeningen de spelers een vernieuwende blik geeft op het bedenken van spelimpulsen. 

Groepsgrootte: 6-20 deelnemers

Doelgroep: spelers met ervaring in improvisatietheater

Contact

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Workshop locatietheater

Workshop die ingaat op het gebruik van de locatie. Welke handvatten en tools kan een theatermaker gebruiken om vanuit een locatie een stuk op te bouwen? 

Groepsgrootte: 6-25 deelnemers

Contact

AchterdeVoordeur11

 

Workshop montagetheater

Deze workshop zoomt in op het theatermaken. In snelle tijd maken de deelnemers aan de hand van een groot scala van verschillende opdrachten materiaal voor een presentatie. Het materiaal bestaat uit losse onderdelen die alleen in thema of vorm verbinding hebben met elkaar.

Onder begeleiding van Luisella leren de deelnemers het materiaal aan elkaar te monteren tot een stuk. Aan de hand van een stappenplan leren zij zo efficient en concreet mogelijk de basisprincipes van montagetheater toe te passen. 

Groepsgrootte: 6-25 deelnemers

Contact

stage