Navigation Menu+

Theateratelier ToiToiToi

Theateratelier ToiToiToi biedt theatercursussen, workshops en productiegroepen aan voor iedereen die van theater houdt. 
Theateratelier ToiToiToi gaat uit van de eigen creativiteit van de spelers en zet theater in als middel om andere doelen te bereiken. Naast regulier aanbod, heeft ToiToiToi een groot aanbod op maat voor speciale doelgroepen. 

Vanaf 2018 heeft ToiToiToi een eigen theateratelier in Olst. Vanuit deze locatie zullen er nieuwe productiegroepen worden opgezet, maar ook de groepen elders zullen blijven bestaan.
Hoewel ToiToiToi zaterdag 22 september officieel wordt geopend, bieden wij nu al een aantal theateractiviteiten aan: 

 

Theater Buiten de Lijn (mensen met en zonder beperking)

Theater Buiten de Lijn

Altijd al eens in de spotlights willen staan? Vind jij het leuk andere mensen te ontmoeten? Samen kunnen lachen, maar ook serieus met elkaar werken en dingen te leren? Dan is dit misschien iets voor jou!

In september 2018 zal theateratelier ToiToiToi haar deuren openen en zullen de cursussen van start gaan. Theateratelier ToiToiToi is te vinden aan de Aaldert Geertsstraat 3 in Olst.

Om je alvast een indruk te geven van wat we gaan doen, biedt theateratelier ToiToiToi in samenwerking met Overkempe een ‘snuffelcursus’ aan voor iedereen die geïnteresseerd is. Deze cursus zal plaatsvinden op het terrein van Overkempe.

In 2 repetities van 1,5 uur gaan we aan de slag met verschillende theatervormen. Je leert om iemand anders na te doen, emoties uit te spelen en scènes te bedenken en te spelen met anderen.

In de repetities spelen we theaterspellen en bereiden we een korte presentatie voor die we de laatste repetitie zullen presenteren aan geïnteresseerden. 

 

De snuffelcursus zal plaatsvinden op dinsdag 10 en donderdag 12 juli in het dorpshuis van Overkempe, Koekoeksweg 100 in Olst.