Navigation Menu+

Groepsuitjes

DramaStrada biedt verschillende workshops aan die speciaal zijn ontworpen voor groepen die een gezellig uitje willen organiseren. 

Het hoofddoel van deze workshops is plezier en gezelligheid, maar de groep gaat ook de deur uit met de nodige nieuwe kennis. Ervaring is absoluut niet nodig! 

Vanwege een samenwerking met Diner & Doen is het mogelijk om een van onderstaande activiteiten in arrangement met een diner te boeken in de volgende steden: 

  • Deventer
  • Enschede
  • Zwolle
  • Groningen
  • Leeuwarden

Theatersport: Doen als een Lama

Een leerzame, maar vooral ook knettergekke workshop improvisatie theater, bekend van het tv programma 'De Lama's'. 

Leer je klasgenoten op een andere manier kennen. In een rap tempo speel je verschillende bekende en onbekende theatersportspellen. De workshop wordt afgesloten met een heuse theatersportbattle... Lachen verzekerd!

 

Duur: 2,5 uur

Groepsgrootte: 8-30 personen

Contact

 

Muziektheater / musical

Leuke workshop waarbij theater gecombineerd wordt met zang. 

Luisella gaat met de groep aan de slag met een lied naar keuze. Naast dat het lied meerstemmig wordt ingestudeerd, zal er worden gewerkt aan presentatie. 

Aan het eind van de workshop wordt de presentatie aangekleed met kostuums en attributen en opgenomen op film zodat de groep zichzelf nog eens terug kan zien en de film kan delen op social media. 

Duur: 2,5 uur

Groepsgrootte: 5 - 20 personen

Contact

Grimeren

Altijd al eens een collega of vriend(in) een blauw oog willen bezorgen?

Maak kennis met de technieken van grimeren. In duo's leren de deelnemers de basistechnieken van grimeren en wordt er aan de hand van een van tevoren gekozen thema een opdracht uitgewerkt.

Aan het eind van de workshop zal de groep met attributen en kostuum op de foto worden gezet voor een onvergetelijk souvenir.

Duur: 2,5 uur

Groepsgrootte: 4-20 personen

Contact

 

 

Stadswandeling door De Zingende Badmutsen

img_0155

De Zingende Badmutsen zijn in staat om een groep op sleeptouw te nemen en u de stad te laten zien. Natuurlijk gaat dit gepaard met gezellige liedjes en weetjes over de stad. 

Duur: 1 - 2,5 uur

Groepsgrootte: 10-50 personen

Contact

img_0126