Navigation Menu+

Theatergroep Mens Erger je Niet!

Spelers gezocht voor Theatergroep Mens Erger je Niet in Kampen.

Hou je van theater en lijkt het je leuk om in een groep een voorstelling te maken en te spelen op een bijzondere locatie? Kom dan vrijblijvend eens kijken en meedoen! Wie weet speel je de volgende voorstelling dan wel mee!

Woensdag 18 september houdt Theatergroep Mens Erger je Niet een open repetitie van 19.30-21.30 uur. Je bent van harte welkom in de Engelenbergschool in Kampen.

Geef je nu op via onderstaand contactformulier of via 06-25277275.

Theatergroep Mens Erger je Niet maakt nostalgisch muziektheater.  In 2017 en 2019 speelden zij de voorstelling Herrie in de tent op het buitenterrein van Theater De Kofferbak in Kampen.  De voorstelling speelde zich af op een kampeerterrein in de roerige jaren 70. 

Theatergroep Mens Erger je Niet speelde van 27 tot en met 30 juni 2018 de voorstelling 'Warboel in het Warenhuis'. Dit jaar zal de theatergroep een nieuwe voorstelling op een bijzondere locatie. Alles in het thema eten. 

Theatermaker Luisella Lai werkt op basis van improvisatie. D.w.z. dat de voorstelling samen met de spelers tot stand komt. Muziekteksten, verhaallijnen en personages worden met de groep ontwikkeld. 

 

 

Foto's Herrie in de Tent (2017)